top-img
koletic

Danijel Koletić aka Daniel Key - Only when we are connected, we have the ability to create. It is imperative that our connection is the synergy of knowledge. Apriori World is a group of creative, dynamic and innovative professionals who create new trends, new values and new perceptions with their ideas in the fields of branding, public relations and communication processes management.

paper2

Komunikacija u pokretu

Moram priznati da sam jedan od sretnika koji u ovom životu radi posao koji voli. Zahvaljujući razumijevanju moje obitelji, inspiracijama, vizijama i inovacijama koje pokušavam ostvariti, volim naglasiti da komuniciram u pokretu. Kroz moto „Podijeli znanje“, želim pružiti šansu mladim ljudima koji tek koračaju u svijetu kojeg nazivamo integrirane komunikacije, a u mojim mislima on postaje pomalo virtualan.

Zahvaljujući upornosti, vjeri i molitvi koja me pokreće svakodnevno, imao sam priliku zajedno sa svojim timom sudjelovati u stvaranju različitih poslovnih strategija te smo sudjelovali u događajima i stvarali projekte koji su inspirirali mnoge generacije ili bili društveno korisni za zajednicu u kojoj djelujemo.

Kao što se mijenja svijet, mijenjaju se percepcija i pozicije u odnosima s javnošću. Napredujemo, rastemo, pratimo tehnologije, sudjelujemo u procesima stvaranja novih robnih marki, upravljamo ugledom i mijenjamo se učećeći kako bismo zadržali jednu od liderskih pozicija na našim tržištima. Dio smo svakodnevnih procesa savjetovanja, upravljanja ugledom, lobiranja, upravljanja kriznim situacijama i mnogih drugih procesa.

Doprinos struci, njezinoj percepciji ostvarujemo investirajući u suradnji s brojnim stručnjacima kroz edukacijske projekte, a istaknuo bih projekt koji posebno volim - PRO.PR Conference jer povezuje ljude u pokretu, stvara nova poznanstva i poslovne prilike.

Dio svog vremena i energije posvećujem kako bi naše priče motivirale i mlade ljude koji se na početku poslovne karijere susreću s izazovima tržišta. Zajedno s kolegama koji nesebično dijele svoje znanje kroz edukacijsku konferenciju PR ARENA Balkans Students PR Conference dijelimo naša iskustva.

Live branding je moto koji me inspirira u novim koracima procesa savjetovanja, povezivanja te u stvaranju novih projekata. Kao CEO Apriori Worlda, upoznajem svijet, ljude, navike i tržište. Svatko od njih ima svoja pravila, svoje posebnosti, ali ako imate jasnu viziju, svjesni ste svoje misije i vjerujete u svoje znanje, svoje partnere i tim, te ako ste kreativni, inovativni, imate svoju priču, onda ste, kao i ja, spremni biti brand driver i stvarati svakodnevno live branding.