top-img

Novosti

paper2

U dinamičnom okružju svakodnevno savjetujemo, implementiramo i stvaramo nove ideje. Predstavljamo aktualne projekte Apriori Worlda.

propr

Objavljen program 17. PRO PR konferencije

Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je danas službeni program 17. izdanja ove međunarodne konferencije za odnose s javnošću. Konferencija će se održati od 10. do 13. travnja 2019. godine u hotelu Katarina u Selcu, a ugostit će više od 200…

apriori_world___supremely_connected_122220

Apriori World – prva regionalna agencija s web stranicom u skladu s europskom Direktivom o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora

Prema Direktivi o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora koja na snagu stupa od 23. rujna 2018., javni sektor će se morati prilagoditi, ali Direktiva će zasigurno postati standard i u privatnom sektoru.

promo_baner_14159

Komunikacijska revizija javne uprave

Vodeći hrvatski stručnjaci za odnose s javnošću i upravljanje komunikacijama sljedećeg će se četvrtka u Termama Tuhelj okupiti na dvodnevnoj konferenciji o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama.

ebrd_i_usz_161727

Zaposlenici EBRD-a prikupili su 132.000 kuna za Udrugu slijepih Zagreb

Zaposlenici ureda Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Republici Hrvatskoj pokrenuli su u prosincu 2017. godine dobrovoljnu inicijativu prikupljanja sredstava za kupnju specijalizirane informatičke i telekomunikacijske opreme namijenjene slijepim i slabovidnim osobama.

nagrada07_jug_300818_10401

Marina Burazer iz INA-e dobitnica priznanja PRO PR AWARDS

U prostorijama INA-e d.d. upriličena je dodjela priznanja PRO PR Awards direktorici korporativnih komunikacija u ovoj tvrtki, Marini Burazer.

direktiva_4_152628

Predstavljena mogućnost zapošljavanja slijepih i slabovidnih osoba

U prostorijama Zgrade sindikata Zagreb predstavljena je mogućnost zapošljavanja slijepih i slabovidnih osoba Udruge slijepih Zagreb u sklopu provedbe Direktive o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora koja će, prema javno dostupnim informacijama, stupiti na snagu 23. rujna 2018.

250x250_102032

17. PRO PR konferencija održat će se uz potporu Međunarodne udruge za odnose s javnošću

Međunarodna udruga za odnose s javnošću IPRA (International Public Relations Association), vodeća svjetska udruga koja okuplja stručnjake za odnose s javnošću sa šest kontinenata, odlučila je službeno dati potporu vodećoj konferenciji za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi – PRO PR konferenciji.

portreti_direktora_14_113056

Primjeri iz prakse Erste banke, HEINEKEN Hrvatska i Ericsson Nikola Tesla

Sedamnaesta međunarodna PRO PR konferencija, u organizaciji agencije Apriori World, održat će se od 10. do 13. travnja 2019. u Hotelu Katarina u Selcu u Hrvatskoj.